Over ons

PREMIERE PRODUCTIONS

________________________


Premiere is al bijna 20 jaar de ultieme uitgaansplek geweest voor vele gezellige avonden. Het knus ingerichte cafe in Rotterdam heeft vele legends uit Turkije mogen ontvangen, zoals Muslum Gurses, Aydogan Tayfur, Cansever, Azer Bulbul en Nazan Avci.


Hiernaast heeft Premiere ook jarenlang op nummer 1 gestaan als het ging om Latin feesten met grote artiesten zoals Zacharias Ferrera en Omega. Premiere is al jarenlang de ontmoetingsplek voor mensen met verschillende afkomst, status en religie.

De harmonieuze samenhang van deze verschillende mensen heeft van vele de aandacht getrokken. De feesten van Premiere gingen als een lopend vuurtje en elke keer werd het steeds drukker bezocht. De ruimte kon de vraag niet meer aan en zo had  Premiere een grotere locatie nodig om zijn vleugels uit te slaan.

In samenwerking met Villa Thalia en de VIP Room in Rotterdam organiseert PREMIERE PRODUCTIONS  nu deze feesten voor een groter publiek. Hetzelfde publiek met de verschillende mensen die 1 ding gemeen hebben, namelijk dat ze van gezelligheid houden.

Om dezelfde gezelligheid te kunnen waarborgen is bewust niet gekozen voor grote stadions of locaties met een te grote capaciteit. Ons doel is om onze gasten onvergetelijke avonden te bezorgen waar ze nog lang niet over uitgepraat zijn en uitkijken voor een volgende.

 

PREMIERE PRODUCTIONS, 20 jaar ervaring in een nieuw jasje.Leading in the very BEST